Beveiligingsdiensten

Ontspan in de wetenschap dat uw bedrijfssystemen 24/7 beveiligd zijn met onze beveiligingsdiensten. Met deze diensten houden wij uw computers, servers en netwerk 24 uur per dag beveiligd. Vrij van malware en virussen kan uw organisatie soepel en efficiënt blijven werken zonder onderbreking.

Proactief beveiligen

Door altijd vooruit te denken, zorgen wij ervoor dat beveiligingsbedreigingen en hackers zo goed als tot het verleden behoren. Met de computerbeveiliging van Grey Dog IT bestaat bovendien ook de optie om ons inzage te verlenen in welke computers de recente beveiligingsupdates hebben gehad en welke nog niet. Hierdoor kunnen wij zodra het nodig is direct de benodigde updates uitvoeren en hiermee beveiligingsrisico’s ondervangen.

Ook kunnen gevaarlijke websites automatisch geblokkeerd en virussen op tijd gedetecteerd worden.

Firewall management

Als een echte waakhond zorgt onze firewall ervoor dat gevaarlijke gegevens niet uw netwerk kunnen binnendringen. Er wordt via een geautomatiseerd proces nauwkeurig gekeken naar de afkomst van de gegevens en of het kwaad kan om de gegevens binnen uw netwerk toe te laten.  Door een nauwe samenwerking tussen de firewall en de computerbeveiliging, wordt er direct bij het detecteren van een beveiligingslek of risicovolle website, een signaal uitgezonden.

Dit heeft tot gevolg dat al uw computers vanaf dat moment niet meer de risicovolle website kunnen bezoeken en de Grey Dogs weten dat er een beveiligingslek is waar mogelijk actie op moet worden ondernomen.

Onze specialisaties

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of onderstaande contactgegevens.  We bespreken graag met u wat Grey Dog IT voor uw organisatie kan betekenen.  

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    Vraag de brochure aan

    Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.