De moderne werkplek

Slim geautomatiseerd én toekomstbestendig!

Vaste prijs

Afspraak is afspraak.

 

Betrouwbaar

Je kan op ons rekenen.

Persoonlijk

We komen graag persoonlijk langs.

Een zorgeloze werkomgeving met Grey Dog IT

Stel je eens voor dat al je zorgen over je werkomgeving worden weggenomen. Je medewerkers krijgen nog meer tijd om te werken aan de werkzaamheden die er echt toe doen. Onze IT-service schaalt moeiteloos mee met veranderingen in de omvang van je organisatie. Bovendien hebben we de beveiliging en compliance van je werkomgeving perfect geregeld.

We zorgen er altijd voor dat jouw werkomgeving up-to-date is met de nieuwste normen en best practices, zodat je medewerkers altijd optimaal kunnen functioneren. Als er vragen of problemen zijn met betrekking tot je werkomgeving, staat het team van de vertrouwde IT-helpdesk van Grey Dog IT altijd voor je klaar.

Deze bedrijven vertrouwen op Grey Dog IT

Altijd een betrouwbare werkplek

Als je kiest voor Grey Dog IT, krijg je een gestandaardiseerde, veilige en compliant werkplek voor een vaste prijs per medewerker per maand.

Onze uitgebreide diensten omvatten het volledige beheer, inclusief Windows 10/11, Mac, Intune, Office 365, en ook het beheer en de beveiliging van zowel Apple- als Android-telefoons. Je werkomgeving is altijd up-to-date en voldoet aan de nieuwste beveiligingsnormen. Dankzij onze standaardisatie en focus op slim geautomatiseerd beheer, kun je altijd vertrouwen op je werkplek. Grey Dog IT zorgt ervoor dat je werkomgeving klaar is voor de toekomst.

De moderne werkplek snel ingericht

Ben jij klaar om de moderne werkplek in te richten voor je bedrijf? Bij Grey Dog IT helpen we je vlot en vakkundig met het inrichten van je digitale werkplek omgevingen. Hieronder onze aanpak.

Neem contact op

Beschrijf je werkplek uitdagingen.

Kennismaken

We komen graag bij jullie langs voor een kennismaking en inventarisatie.

Aan de slag

Na akkoord gaan we aan de slag. We migreren jouw werkplekken naar de laatste standaarden.

Livegang

De moderne werkplek is een realiteit (én dat is een feestje!).

Neem contact op

Spreek met Maikel

Of bel ons direct op 085 076 6200

    Vraag de brochure aan

    Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.