VoIP voor de zaak

Met VoIP voor de zaak ben je altijd en overal bereikbaar, zoals jij dat zelf wilt.  Van het beantwoorden van vragen van klanten tot het bellen van een van je collega’s.  Het liefst wil je dat met een vast nummer dat op elk apparaat beschikbaar is.

Met VoIP altijd en overal bereikbaar

VoIP voor de zaak: altijd en overal bellen en gebeld worden! Bellen… we willen altijd bereikbaar zijn. 

Met VoIP voor de zaak ben je overal bereikbaar zoals jij dat zelf wilt. Daarnaast kan je gebruik maken van alle slimme functies in een moderne telefoniecentrale, zoals het benoemen van de openingstijden, het creëren van wachtrijen, opstellen van keuzemenu’s en nog veel meer!

Maak je al gebruik van een telefoonnummer? Geen probleem, het nummer verhuizen we gewoon mee naar jouw nieuwe VoIP telefooncentrale.

VoIP Voice over Internet Protocol

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Oftewel, je gesprekken gaan via het internet. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van het traditionele telefoonnetwerk maar van een internetverbinding.  Met een 3CX telefooncentrale zorg je ervoor dat je overal en altijd bereikbaar bent met de vaste nummers van jouw bedrijf.

3CX IP-telefonie centrale werkt samen met alle populaire IP-telefoons. Wij hosten de telefoniecentrale en zorgen voor het beheer en onderhoud. Onze Grey Dogs denken graag mee hoe VoIP het beste ingezet kan worden voor jouw bedrijf.

Vanaf € 24,99 per maand
+ € 2,50 per account (per maand)

Voordelen VoIP voor de zaak

3cx

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of onderstaande contactgegevens.  We bespreken graag met u wat Grey Dog IT voor uw organisatie kan betekenen.  

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

    Vraag de brochure aan

    Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.