Word jij onze IT Support medewerker?

Wat ga je doen?

Als IT Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende IT-taken. Je bent heel belangrijk voor het oplossen van problemen van klanten en ons eigen team. Dit betekent dat je helpt met vragen van de helpdesk, en met het en instellen van computers en programma’s. Je zorgt ook dat alles goed blijft werken en kijkt of alles nog beter kan, vooral bij het veilig houden van onze systemen.

Wat nog meer?

Je krijgt de mogelijkheid om mee te denken in het vinden van nieuwe oplossingen. Je werkt nauw samen met een diverse klantenkring, van kleine bedrijven tot grote corporaties. Hoge kwaliteit en snelle service zijn essentieel voor al onze klanten. Aangezien we internationaal opereren, is uitstekende beheersing van de Engelse taal noodzakelijk voor effectieve communicatie en ondersteuning. Ook is het bij ons normaal dat je soms vanuit huis werkt, zo kan je werk en privé goed combineren.

Je werkt met een klein team (Grey Dog IT is ten slotte groeiende), we verwachten dus enige vorm van zelfstandigheid. 
Onze stamplaats is in Nieuw-Vennep en we verhuizen binnenkort naar Roelofarendsveen naar een heel gaaf pand!

Wij vragen:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in IT-ondersteuning of een gerelateerd vakgebied.
 • Sterke affiniteit met netwerken en oplossen van netwerk gerelateerde problemen.
 • Kennis van Microsoft Windows en Office Suite.
 • Vaardigheid in het oplossen van hardware- en softwareproblemen.
 • communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Ervaring met netwerktechnologieën of Cisco-certificeringen (zoals CCNA) is een plus.
 • IT-certificeringen ( bijv Microsoft certificaten) zijn een plus.

Wij bieden:

 • Een salaris tussen de €2350 en €3500 op basis van kennis en ervaring;
 • 29 vakantiedagen;
 • Mogelijkheden om te groeien bijvoorbeeld door het behalen van Microsoft certificaten (M365, Azure, etc.) of een opleiding/cursus te volgen;
 • Een fijne werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden;
 • Bedrijfsuitjes;

Over Grey Dog IT:

Bij Grey Dog IT zijn we trots op wat we doen. Als een groeiend bedrijf, zijn we gespecialiseerd in het leveren van professionele IT-ondersteuning voor werkplekken en netwerken, met een bijzondere focus op het beheren van IT-systemen in grote winkelcentra en het ondersteunen van detailhandels. Ons paradepaardje is de IT-verantwoordelijkheid voor het grootste winkelcentrum van Nederland, een duidelijk voorbeeld van onze expertise en toewijding aan kwaliteit.

Met klanten in verschillende landen, van kleine ondernemingen tot grote internationale bedrijven, is Grey Dog IT een plek waar je impact maakt. Als onderdeel van ons team draag je bij aan het leveren van top IT-diensten in een wereld die steeds digitaler en meer verbonden wordt. Bij Grey Dog IT vind je een professionele, maar toegankelijke werkomgeving, waar ruimte is voor jouw ideeën en waar je kunt groeien. We zoeken mensen die samen met ons willen werken aan de toekomst van IT, in een bedrijf dat niet alleen uitblinkt in zijn vakgebied, maar ook een geweldige plek is om te werken.

“Grey Dog IT is een ICT-bedrijf dat betrouwbaar, waakzaam en transparant is en kwaliteit boven alles verkiest. Met ons kies je niet alleen voor een partij, maar voor een partner.

Bovenal hopen we ervoor te kunnen zorgen dat je altijd blij zult zijn om ons te zien!”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via één van onderstaande knoppen en we nemen zo snel mogelijk contact op (meestal binnen 3 werkdagen). 

BEL ME TERUG

Bel me aub even terug!

  Vraag de brochure aan

  Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.