Grey Dog's Team.

Ambitieuze Grey Dogs

De ambitieuze Grey Dogs werken door tot de klus goed is afgerond en het hoort bij ons werk dat dit met regelmaat ook avonden of weekenden in beslag neemt. Wij creëren een werkomgeving waarin elke professional medeverantwoordelijk is voor het eindresultaat. Dit betekent dat eenieder de mogelijkheid heeft om te werken op zijn eigen niveau en input kan leveren op de beslissing die voorligt. Zo zorgt het team er samen voor dat elke beslissing sterk is en alle oplossingen doordacht zijn.

Onze mensen werken continu aan hun eigen ontwikkeling en krijgen de vrijheid om zich te specialiseren in de laatste trends van de ICT. Wij geloven erin dat professionals het meest tot hun recht komen wanneer zij de vrijheid krijgen (en nemen) om zelf te bepalen op welk gebied zij willen excelleren. Zo kunnen wij vervolgens voor uw organisatie de beste resultaten halen.

Thomas
Thomas Engelbrecht IT-specialist
Partner van Grey Dog IT en specialist op het gebied van beveiliging en netwerk.
Maikel
Maikel Hulst IT-specialist
Partner van Grey Dog IT en specialist op het gebied van Microsoft en grootschalig IT beheer.
Olaf
Olaf Chief happiness officer
Partner van Grey Dog IT en specialist op het gebied van sfeer en gezelligheid.

“Grey Dog IT is een ICT-bedrijf dat betrouwbaar, waakzaam en transparant is en kwaliteit boven alles verkiest. Met ons kies je niet alleen voor een partij, maar voor een partner.

Bovenal hopen we ervoor te kunnen zorgen dat je altijd blij zult zijn om ons te zien!”

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur ons een bericht via één van onderstaande knoppen en we nemen zo snel mogelijk contact op (meestal binnen 3 werkdagen). 

BEL ME TERUG

Bel me aub even terug!

    Vraag de brochure aan

    Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.