Wij helpen Westfield Mall of the Netherlands!

Eén van de opdrachtgevers waar Grey Dog IT de afgelopen tijd voor gewerkt heeft, is Westfield Mall of the Netherlands. Hieronder geven we een korte samenvatting van dit project, waarin eerste- en tweedelijns netwerksupport en het oplossen van storingen centraal stond.

Het probleem

Toen wij startten met het project, moest de gehele IT-infrastructuur nog uitgedacht en opgezet worden. Duidelijk was dat Westfield Mall of the Netherlands te maken zou krijgen met een complex netwerk vanwege het grote aantal verschillende apparaten die in het grootste winkelcentrum van Nederland nodig zijn. Denk hierbij aan WiFi voor de bezoekers, digitale plattegronden in het winkelcentrum zelf, marketingtotems en beveiligingscamera’s. Eigenlijk alles wat nodig is bij een groot evenement en vele andere zaken. Vanwege deze complexiteit bestond de angst dat bepaalde aspecten onoverzichtelijk zouden worden. Dit had ook tot gevolg dat vraagstukken soms onbedoeld lang bleven liggen. Wij hadden de uitdagende opdracht om regie te houden op de juiste inrichting van het netwerk, de samenwerking en afstemming tussen verschillende (IT)-partijen te coördineren en het geheel tot een goed eindresultaat te brengen.

De oplossing

Wij zijn de schakel geworden tussen de onderaannemers en Westfield Mall of the Netherlands. We hebben samen de juiste inrichting bepaald en leiding genomen waar nodig om de zaken op orde te krijgen. Als resultaat draait er nu een stabiel en veilig netwerk dat niet alleen de basisdiensten kan leveren, maar ook ingezet kan worden bij grote evenementen. Grey Dog IT is na het project de beheerder geworden van dit prachtige netwerk. Dit betekent dat wij het eerste aanspreekpunt zijn voor alle netwerkstoringen en -wijzigingen. Hiermee ontzorgen we onze opdrachtgever.

Thomas Both, Technical Manager Westfield Mall of the Netherlands:

Grey Dog IT pakt problemen zeer snel op. Ze schakelen meteen en we kunnen voor alles bij ze terecht. Die snelheid en professionaliteit is ontzettend fijn in zulke situaties. Hierdoor hoeven wij ons geen zorgen te maken om de technische aspecten, want dat wordt uit handen genomen. Dankzij deze fijne samenwerking is er vertrouwen ontstaan en zijn we blij dat we deze samenwerking ook in de toekomst kunnen voortzetten.

Over Westfield Mall of the Netherlands

UNIEKE HOTSPOT IN NEDERLAND

Het perfecte uitje? In Westfield Mall of the Netherlands geef je ‘m zelf keer op keer vorm. Want hier kun je elke dag kiezen uit 280 plekken om te shoppen, eten, drinken, chillen en je eindeloos te vermaken. Sla je slag in de allermooiste flagshipstores. Struin lekker door onze food market. Spreek af in een van de vele bars en restaurants. Ga naar de bioscoop, de spa of het selfiemuseum. Leef je uit tijdens workshops, proeverijen en liveconcerten. Of dwaal gewoon ontspannen rond en ontdek wat je nog meer kunt beleven.
(bron: https://nl.westfield.com/mallofthenetherlands/)

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

Vraag de brochure aan

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Grey Dog IT en de moderne werkplek? Vraag dan nu onze brochure aan.